Cristiano Ronaldo ismét a Manchester Uniteddel edz

Mi lesz veled Cristiano?


A felfüggesztésnek vége. Cristiano Ronaldo újra edzésbe állt a Manchester Uniteddel. Erik ten Hag korábban elárulta, hogy a Tottenham elleni meccs után meg kellett büntetnie a 37 éves Cristiano Ronaldót.

A sztár nem volt hajlandó csereként beállni a mérkőzésen, és a végső sípszó előtt elhagyta a pályát. Ronaldo a múlt héten belső eltiltást kapott, és nem edzhetett az A csapattal. A hétvégi, Chelsea elleni mérkőzésen a keretben sem volt.

Több brit médium, köztük a tekintélyes BBC Sport arról számol be, hogy Ronaldo ismét a Manchester Uniteddel edz. en Hag az elmúlt napokban tárgyalt Ronaldóval, és a portugál ismét játékra jelentkezik. Hogy Ronaldo ma valóban részt vesz a csapat edzésén, azt a klub Twitter-fiókja is bizonyítja. A csatár a képen a csapattársaival edz.

Egyelőre nem világos, hogy Ronaldo marad-e a klubnál. Több hírportál is arról számolt be, hogy a Manchester United kész már januárban elengedni. A Sky Sport Germany szerint a Paris Saint-Germain és a Chelsea érdeklődik Ronaldo iránt.

Borítókép: Ash Donelon/Manchester United a Getty Images

Videók