Cristiano Ronaldo aggódik

A döntés a portugál sztár kezében van.


Ronaldónak még 12 hónapja van hátra kétéves Manchester United-szerződéséből, de most kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy kitöltse-e a kontraktusát.

Ronaldo 2021 nyarán tért vissza a Unitedhez, azzal a céllal, hogy megismételje korábbi sikereit az Old Traffordon, de a szezon egy rémálommá változott, mivel a klub 35 pontos hátrányban végzett a Premier League-bajnok Manchester City mögött.

A United jövője nem tűnik sokkal biztatóbbnak, tekintettel a riválisaik igazolásaira, valamint arra, hogy a klub nem igazán aktív az átigazolási időszakban. A dolgok jelenlegi állása aggodalomra ad okot Ronaldo számára, aki nem akarja utolsó szezonját vagy egyik utolsó szezonját olyan csapatban tölteni, ahol nincs kilátása arra, hogy további érmekkel gyarapítsa gyűjteményét. Ronaldo szeretné, ha játékosok érkeznének, de úgy tűnik, hogy a United nem készül az ötszörös Aranylabdás játékos által szükségesnek tartott keretátalakításra.

Cristiano jövőjéről a szezon során folyamatosan szó esett, és mielőtt Ralf Rangnick távozott volna a Manchester Unitedtől világossá tette, hogy a portugál sztár nem biztos, hogy marad a klubnál.

„Még egy év van hátra a szerződéséből, de fontos lenne tudni, hogy mit szeretne, és hogy akar-e maradni. Erik ten Hag és Cristiano döntésén múlik” – mondta Rangnick.

Borítókép és fotók: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Videók