Coutinho túltette magát a Barcelonán

A brazil középpályás próbál jó képet vágni ahhoz, hogy Liverpoolban kell maradnia.


"Az életben előfordul, hogy kapsz egy álláslehetőséget, ami nem hagy hidegen. Mindenki tudja, mennyire érdeklődtem a Barcelona iránt, a családom is szívesen ment volna. Hatalmas megtiszteltetés, hogy egy ekkora klub engem akart, de az is ugyanolyan fantasztikus, hogy Liverpoolban lehetek. Már nem érzek csalódottságot. Szeretnék a munkára koncentrálni, és segíteni a csapatomat."

A brazil válogatott középpályás, Philippe Coutinho látszólag túllendült azon, hogy a nyáron komolyan érdeklődött iránt az FC Barcelona, angol klubja azonban hallani sem akart az átigazolásról, és olyan árat szabott meg - 200 millió euro - amit a katalánok nem voltak hajlandóak kifizetni.

A meghiúsult üzlet miatt Coutinho és a Liverpool között ideiglenesen elmérgesedett a kapcsolat, ahogy azonban a brazil futballista legfrissebb nyilatkozata mutatja, a helyzet lassan rendeződni látszik. Erre utal az is, hogy Jürgen Klopp szombaton már a kezdőcsapatban számolt Coutinhóval, és Sadio Mané eltiltása miatt jó eséllyel a következő két összecsapáson is a pályán találja magát, esélyt kapva rá, hogy visszanyerje formáját és bizonyítson.

Videók