Brutális trió szerződtetését tervezi van Gaal - sajtóhír

Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere három nagy sztárt is kinézett magának, mindannyiukat kapcsolatba hozták már nem egyszer az angol sztárklubbal - írja a Star.
Az egyik jelölt Mats Hummels, a Borussia Dortmund német középső védője, és való igaz, hogy egy ilyen szintű labdarúgó úgy kellene az előző idényben gyengélkedő csapatnak, mint egy falat kenyér. A 25 esztendős bekk most még a világbajnoki címet ünnepli, de pár nap múlva alighanem már komoly téma lesz a hogyan tovább.

Arturo Vidallal több forrás szerint már meg is egyeztek a Vörös Ördögök, ám a 27 esztendős chilei válogatott középpályás ezt nem erősítette meg a Chilevisionnak adott nyilatkozatában, amelyben elmondta, hogy most nem gondol a jövőjére, csak élvezni szeretné a nyaralását otthon, Chilében. A Unitedhez igazolással erősen kacérkodik, legalábbis erre utal az a megjegyzése, hogy már most is egy nagyszerű csapatnál, a Juventusnál van, így semmi probléma nem lesz akkor, ha nem jön össze a manchesteri átigazolás.

A harmadik nagy jelölt Ángel di María, a Real Madrid szélsője, aki elég peches volt a világbajnokságon, ugyanis a torna végén nem játszhatott sérülése miatt, vagyis kénytelen volt kihagyni a németek elleni vesztes finálét is. A 26 éves di María kiváló idényen van túl, és sokat erősödhetne vele a gárda, csakhogy a hírek szerint megegyezett a Paris Saint-Germainnel, tehát Madridból Párizsba kerülhet, ráadásul egy másik dúsgazdag francia klub, az AS Monaco is érdeklődik iránta.

Videók