Bogdán Ádám megkapta első gólját a Liverpool kapusaként - videó

A magyar válogatott hálóőr végig a pályán volt a malajziai bajnokság All-Star csapata elleni összecsapáson, amely 1-1-es döntetlent hozott.


 

A malajziai ligaválogatott a 13. percben szerzett vezetést Patrick Wleh révén, aki jobb külsővel lőtte el a labdát Bogdán Ádám mellett a kapu bal oldalába. Negyed órával később a Liverpool Jordan Ibe bombagóljával egalizált, több gól azonban már nem esett a találkozón. 
 
Ez volt a Liverpool utolsó (negyedik) mérkőzése a délkelet-ázsiai, illetve ausztráliai túráján. Bogdán Ádám az első mérkőzésen kezdőként egy félidőt kapott, míg a két ausztráliai találkozóm nem kapott szerepet.
 
A 19-szeres magyar válogatott kapus legközelebb augusztus 1-jén Finnországban, a HJK ellen bizonyíthat a Liverpoolban.
 
 
Felkészülési meccs, végeredmény:
 
Malaysia XI-Liverpool 1-1 (1-1)
G: Wleh (13.) ill. Ibe (28.)
 
Liverpool: Bogdán - Skrtel, Lovren, Clyne (Maguire, 80.), Moreno (Cleary, 80.) - Milner (Chirivella, 90.), Lallana, Lucas Leiva (Ojo, 72.), Henderson, Ibe - Origi (Rossiter, 72.).
 
Malaysia XI: Azhan - Bikana, Junio, Roslan (Kuong Yong, 83.), Azmi (Hashim, 78.) - Krangar (Amiruddin, 79.), Basharuddin (Bakhtiar, 73.), Joseph (Yahya, 81.), Akil(Talaha, 46.) - Wleh (Jayaseelan, 70.), Chad (Sathasivam, 85.).
 
 


Videók