Bogdán Ádám elmondta, mit gondol első bekapott liverpooli PL-góljáról

Bogdán Ádám vállalja a felelősséget a vasárnapi első gól miatt, de elmondása szerint fontos hangsúlyozni, szabálytalankodtak vele szemben a Watford első góljánál.


A Watford meglepően könnyen, 3–0-ra verte a Liverpoolt a Vicarage Roadon, Bogdán már három perc után kapitulált, amikor kiejtette a labdát egy szöglet után, Nathaniel Ake végül a keze közül lőtt a hálóba.
 
 
Bogdán mellett a menedzser, Jürgen Klopp szerint is szabálytalan volt a gól, de a magyar kapus elmondta, ettől még fognia kellett volna a beadást.
 
„Nyilván elejtettem a labdát. Hibáztam. De utána már a kezeim között volt és nyilvánvaló, hogy onnan rúgta ki azt, de tizedmásodpercekről beszélünk és az ilyesmit nem könnyű észrevenni. Nem hibáztatok senkit, csak magamat, amiért nem tudtam megfogni a beadást.
 
Nem könnyű felállni egy ilyen gól után, minket is megfogott, ráadásul a Watford hamarosan újra beköszönt. 
 
Megpróbáltunk visszajönni a meccsbe, mindent beleadtunk, de nem gondolom, hogy jól játszottunk volna, de megpróbáltuk.”
 
Ez a vereség azt is jelenti, hogy Jürgen Klopp rosszabb mutatókkal rendelkezik, mint Brendan Rodgers menesztése előtt, aki három győzelem mellett három döntetlent és két vereséget tudott felmutatni. Klopp mérlege három győzelem, három döntetlen és három vereség.

Videók