Betelefonált a Tottenham sztárja egy rádiós nyereményjátékba

Kisebb felfordulást okozott.


Egy dán rádióállomás többet kapott, mint amit egyeztettek, amikor egy VIP utazást ajánlottak nyereményként hallgatóiknak a Tottenham-Liverpool meccsre, köszönhetően a Spurs ászának, Christian Eriksennek.

A két műsorvezetője a 'Danskerbingo' című műsornak éppen a szabályokat és a nyereményt ecsetelték a jövő hónapban rendezendő Premier League összecsapás ellőtt, amikor Eriksen, betelefonált, önmagát csak
'Christian' bemutatva. Kapcsolták is a műsorban, de a két műsorvezetőnek nem volt ennyi elég, és azonnal a vezetéknevét próbálták kideríteni, és azt, miért érdekli a díj.
 
- Igen, emellett a vezetéknevem Eriksen, - válaszolta egy kérdésre a 85-szörös dán válogatott.
 
- Christian Eriksen, nem sokat tudok a fociról, - vette vissza a szót az egyik műsorvezető. – De azt tudom, hogy te Christian Eriksen vagy a válogatottból, aki a Liverpoolban játszik. – állította az egyik műsorvezető a másik nagy örömére, aki jót nevetett a hibán.
 
A Spurs sztárja, Eriksen szerencsére szintén látta a vicces oldalát, és ő is jót nevetett, miközben elmondta: "Nem, ez így nem helyes."
 
Hamar tisztázták, hogy Eriksen a Tottenham alkalmazottja, nem a Mersey-partiaké, és ezzel végre a betelefonálás tárgyához értek.
 
- Arra gondoltam bedobhatnék egy mezt a nyeremények közé, - mondta. – A győztes megkapja a mezt, amit a meccsen viselek majd. Úgy gondoltam, ha az a meccs a díj, akkor a mez is legyen a találkozóról
Eriksen nélkülözhetetlen tagja Mauricio Pochettino csapatának, akit többször is hírbe hoztak egy esetleges távozással.

Videók