"Beleszerettem Liverpoolba - az egyetlen probléma az volt, hogy..."

Nuri Sahin többet szeretett volna játszani. - TOP2021: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


A 32 éves Nuri Sahin jelenleg a török Antalyaspor játékosa. A középpályás a Liverpoolban töltött időszakáról mesélt, és arról, miért távozott.


Fotó: Angel Martinez/Getty Images

2011 nyarán a Real Madrid szerződtette a török középpályást, Nuri Sahint, aki rendkívül jó teljesítményt nyújtott a Borussia Dortmundban. De nem kapott sok játéklehetőséget a spanyol fővárosban. Sahint egy évvel később eladták a Liverpoolnak, de ott sem változott a helyzete.

"Csak akkor tudok 100 százalékosan játszani, ha boldog vagyok. Ez nem történt meg Madridban és Liverpoolban. Olyan jól szervezett klub volt, fantasztikus emberekkel. Sokukkal még mindig kapcsolatban vagyok. Olyan módon segítettek nekem és a családomnak, amilyet még soha nem láttam. Gondoskodtak arról, hogy alkalmazkodjunk, hogy jól érezzük magunkat."

"Az egyetlen probléma az volt, hogy a Dortmund felhívott, és azt mondta: gyere vissza, ha akarsz. Abban az időszakban mindenki megértheti, hogy nem kaptam meg a kellő játéklehetőséget, amit szerettem volna Liverpoolban. A Dortmund megkeresett, és láttam a lehetőséget. Ezért visszatértem, hogy visszatérhessek a csapatomhoz, a barátaimhoz és a családomhoz. Ez volt az egyetlen okom. Nagyon megszerettem Liverpoolt, a rajongókat, az arénát, Melwoodot. Melwood volt az a hely, ahol otthon éreztem magam, olyan szép volt. De remélem mindenki megérti, akkor a Dortmund volt a jobb hely számomra."


Fotó: TF-Images/Getty Images

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Forgotten Football Signings/Twitter

Videók