Barcelonából igazolhat a Liverpool - sajtóhír

Ingyen igazolhatja le az angol csapat.


A Barcelona csapatánál azon dolgoznak, hogy ki az a játékos, akit meg tudnak tartani és ki az, akit kénytelenek elengedni.

Az egyik ilyen a francia válogatott Ousmane Dembele, akivel nem tudnak tárgyalni a szerződéshosszabbításról. Dembelének ezen a nyáron jár le a szerződése, a legtöbben úgy gondolják, hogy ingyen távozik a csapattól, pedig annak idején a második legdrágább igazolása volt a csapatnak.

Sajtóhírek szerint a PSG volt a legjobb helyzetben a szerződtetésére, azonban most úgy tűnik, hogy nem érdeklődik már iránta a francia csapat. Xavi Hernandez a katalánok vezetőedzője szeretné megtartani a játékost.

A Sport információi szerint van egy újabb jelentkező, akivel a Barcelona nem tudja felvenni a versenyt. A játékos menedzserével a Liverpool felvette a kapcsolatot, a franciát szeretnék az Anfield Road-ra átvinni.

Azonban egy másik-gránátvörös kék labdarúgóra is felfigyeltek. Sajtóhírek szerint a Barcelona meghatározó embere lehet Gavi, akivel tárgyalások folynak a szerződéshosszabbításról, amely eddig nem valósult meg, és a liverpool hajlandó kifizetni az 50 millió eurós vételárat.

Mivel a Dembelét valószínűleg nem tudják megtartani, ezért nem fogják a katalánok kockáztatni, hogy Gavit is elengedjék.

Borítókép: GettyImages 
Forrás: Football-espana.net 

Videók