Balotelli mégis kell Mancininek?

Mario Balotelli sorsáról folyamatosan új pletykák jelennek meg. A Daily Mail értesülései szerint az olasz játékost 20 millió euróért hívná haza az AC Milan, Mancini azonban most mégis Manchesterben tartaná.


A jelenleg a Manchester City keretét erősítő Mario Balotelli nem jön ki jól a csapat menedzserével, Roberto Mancinivel, ezért már többször is felröppent az elmúlt hónapokban, hogy a kezelhetetlen, forrófejű sztár hazatér Olaszországba. Vinné is az AC Milan, 20 millió eurót fizetne érte, most azonban Mancini ismét változtatott álláspontján: Balotelli nem eladó.

Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa azonban akkora rajongója a játékosnak, hogy ennek ellenére is utasította Adriano Gallianit, a klub alelnökét, hogy szerezze meg a korábbi Internazionale-csatárt. Galliani ezért az angol együttes arab tulajdonosával és a focista ügynökével óhajt tárgyalni.

Balotelli egyébként kihagyta klubja tegnapi mérkőzését, betegség miatt. Mancini elmondta, a fenegyerek így is lement edzésre, ám ő nem engedte csatlakozni a többiekhez, mert nincs olyan állapotban. A tréner szeretne még adni egy esélyt a labdarúgónak, de az olaszok szeretnék őt kihagyni a tárgyalásokból. Mivel Balotelli ügynöke jó viszonyt ápol Gallianival, nem lehetetlen, hogy a tavaszi rajtot már a San Siroban várja a 2012-es Eb olasz hőse.

Videók