Az átigazolási időszak nyertese a Liverpool

Senki sem távozik Jürgen Klopp csapatától.


Jürgen Klopp vezetőedző szerint az angol bajnokságban veretlenül listavezető és a Bajnokok Ligájában címvédő FC Liverpool labdarúgócsapatától egyetlen játékos sem szerződik máshova a téli átigazolási időszakban.

A német szakember kiemelte: fontos, hogy az együttes minél mélyebb kerettel rendelkezzen. A Pool 30 év után először végezhet az élen a Premier League-ben, a BL-ben pedig címvédésre készül.

"A december-januári időszak jelentős részét úgy csináltuk végig, hogy gyerekek ültek a kispadon. Csodálatos gyerekek, de gyerekek!" - jelentette ki Klopp a szerdai sajtótájékoztatóján, miután arról kérdezték, hogy a svájci Xherdan Shaqiri valóban az olasz AS Románál folytatja-e pályafutását kölcsönben.

"Ez nemcsak Shaqiriről szól, vagy bárki másról. Minden játékosunkra szükségünk van, mert nekünk a saját helyzetünket kell megoldani, nem pedig más klubok gondjait" - nyilatkozta a vezetőedző.

A Liverpool jelenleg 13 pontos előnnyel áll a bajnoki tabella élén, a hétközi forduló csütörtöki zárómeccsén pedig a Wolverhampton Wanderers vendége lesz.

Borítókép: Matthew Ashton - AMA/Getty Images

Videók