Az Aston Villa edzője frappáns választ adott Grealish jövőjével kapcsolatban

Előbb az ünneplés, aztán az üzlet.


Az Aston Villa menedzserének alighanem csak egy dolog járt a fejében, amikor vasárnap a csapat legnagyobb sztárjának, Jack Grealish-nek a jövőjéről kérdezték.

A West Ham – Aston Villa találkozó a birminghami együttes szempontjából még cseppet sem volt tét nélküli, ugyanis könnyen kieshettek volna a Premier League-ből. Grealish a 84. percben nagyon fontos gólt szerzett, és bár egy perccel később a hazai együttes Yarmolenko révén egyenlített, de így is bent maradt az első osztályban az együttes.

A meccs összefoglalója:

Az utóbbi időben az angol sajtó rendre összeboronálta valamelyik nagy csapattal a Villa megmentőjét. Így nem meglepő, hogy a West Ham United elleni találkozó utáni interjúnál egyből Grealish jövőjével kapcsolatosan kérdezték az együttes trénerét, Dean Smith-t, aki nagyon frappáns választ adott.

"Ma be fog rúgni velem. Most ez fog történni, aztán majd holnap leülök a tulajdonosokkal és átbeszéljünk a dolgokat." - mondta az edző.

"Még három vagy négy évig szerződés köti a klubhoz. Milliárdos tulajdonosaink vannak. Borzasztóan sok pénzbe fog kerülni annak, aki meg akarja őt szerezni."

null

"I expect him to get drunk with me tonight. That's the only answer I can give you!" Dean Smith tells @TheDesKelly he can't confirm if Jack Grealish will stay at Aston Villa, but will talk to the club's owners tomorrow... pic.twitter.com/OEpaHJTkeu


Az elmúlt években Grealish kulcsfontosságú szereplővé nőtte ki magát a csapatban. Idén nyolc gólt lőtt és hat gólpasszt osztott ki a bajnokságban.

Ön szerint hol fog játszani a következi szezonban Grealish? Írja meg nekünk kommentben!

Forrás: sportbible

Kép: Alex Livesey/Getty Images

Sport365.hu - Roy Keane felbecsülhetetlen reakciója az Aston Villa ünneplését látva - Videó

A Manchester United legendája, Roy Keane nem volt elragadtatva az Aston Villa játékosaitól, akik úgy ünnepelték a bennmaradást, mintha a Premier League-et nyerték volna meg. Keane reakciója zseniális.

Videók