Az Arsenal támadója tagadja távozási szándékát

Egy problémával kevesebb.


Alexandre Lacazette tagadta, hogy van egy olyan kikötés a szerződésében, amennyiben nem jutnak be a Bajnokok Ligájába, akkor szabadon távozhat a nyáron.

""Nem tudtam erről a megállapodásról. Szerződésem van a klubbal, tehát nincs értelme elmennem, főleg, ha mindenki elégedett velem a klubnál."

Ezen a héten olyan hírek kerültek elő, miszerint a francia támadó ilyen megállapodást kötött a klub igazgatóságával. De Lavazette tagadta ezt az állítást, sőt, egyáltalán nem szeretné elhagyni az Emirates Stadiont, kivéve, ha a klub már nem tart rá igényt.

Lacazette az elmúlt mérkőzéseken nem igazán találja a góllövőcipőjét, és azt is elismerte, hogy ennek egy idő után el is kezdte érezni a súlyát. Az viszont megnyugvást nyújt számára, hogy Mikel Arteta folyamatosan biztosítsa őt a támogatásáról.

"Csatár vagyok, és mindig az a célom, hogy minél több gólt szerezzek. Viszont az is a feladataim közé tartozik, hogy segítsem a játék felépítését. Van egyfajta nyomás rajtam, de szeretnék segíteni a csapatnak és gólokat szerezni. Sok ember beszél össze-vissza, de ezekre én oda sem figyelek. Az a legfontosabb számomra, hogy a menedzserem, az edzőm és a csapattársaim elégedettek legyenek velem."

Forrás: skysports.com
Borítókép: David Price/Arsenal FC via Getty Images

Videók