Az Arsenal lenyúlná van Gaalt a MU orra elől az angolok szerint

David Moyes menesztése után a Manchester Unitednél természetesen már több nagy név is a kalapba került, többek között Louis van Gaalé, aki azonban nemcsak náluk és a Tottenham Hotspurnél van képben, legalábbis a Goal.com információi szerint.


Meglepőnek lehet titulálni, hogy az állítólagos érdeklődő az Arsenal, ugyanakkor nem lenne indokolatlan, hogy a londoni klub más edző után nézzen. A francia - szintén a Goal.com értesülései alapján  - ugyanis azt mondta barátainak, hogy amennyiben nem nyerik meg az FA Kupát, illetve nem jön össze a top négybe kerülés a bajnokságban, akkor komolyan fontolóra veszi, hogy véget vessen 18 éve tartó arsenalos időszakának.

Van Gaallal a forrás szerint a Spurs és a ManUnited mellett az Arsenal is felvette a kapcsolatot puhatolózó jelleggel, és a 62 esztendős tréner "szabad" is lesz, hiszen a nyári világbajnokságot követően már nem ő fogja betölteni a holland válogatott szövetségi kapitányi posztját, ráadásul jelezte, hogy szeretne a Premier League-ben dolgozni.

Az biztos, hogy ha úgy alakulna, hogy van Gaal az Arsenal menedzsere lesz, nem lenne hiány honfitársakban, mivelhogy a U16-os csapatot Jan van Loon, az U18-asat Frans de Kat fogja irányítani, Andries Jonker pedig a visszavonuló Liam Brady helyén az akadémia igazgatójaként tevékenykedik a következő szezontól - ők mindannyian dolgoztak már együtt van Gaallal.

Videók