Ausztráliában túrázik a Manchester United

A Manchester United a mai napon bejelentette, hogy a csapat a 2013-as felkészülési szezon során Ausztráliába is ellátogat, ahol az ausztrál bajnokság All-Star csapatával játszik barátságos mérkőzést.


Ez lesz az ötödik alkalom, hogy a United Ausztráliába látogat. Először 1967-ben tette ezt, legutóbb pedig a triplázó csapat utazott el 1999-ben a távoli országba.

"A meccs és az edzés Sydneyben kerül megrendezésre, mely fontos része lesz a 2013/14-es szezon felkészülésének. Örömmel fogadtuk el New South Wales kormánya és az Ausztrál Labdarúgó Szövetség meghívását, hogy ellátogassunk a világ egyik valóban legnagyszerűbb városába."


"Három oka van annak, amiért felkészülési szezonra megyünk. Az első és legfontosabb az, hogy a csapat felkészüljön a szezonra. De a túra lehetővé teszi számunkra azt is, hogy a globális szurkolótáborunkkal, valamint kereskedelmi partnereinkkel is találkozzunk. Már eltelt egy kis idő azóta, hogy legutóbb Sydneybe látogattunk, szóval nagyon várjuk, hogy megújítsuk kapcsolatunkat a hűséges és lelkes ausztrál drukkereinkkel."

A Manchester United teljes első csapata hat napot edz majd az ausztrál városban, július 20-án pedig az ANZ Stadiumban játszik barátságos mérkőzést.

Videók