Arteta komoly kritikát fogalmazott meg játékosáról

Ezzel a mentalitással nem lesz egyszerű bizonyítania.


Az Arsenal edzője, Mikel Arteta azt szeretné, ha összekapná magát Dani Ceballos és végre elkezdene harcolni a kezdőbe kerülésért. A 23 éves játékos jelenleg a Real Madridtól szerepel kölcsönben az angol klubnál.

"Ceballosnak még időre van szüksége, hogy visszanyerje tökéletes formáját. Azt követően, hogy nem fog fitneszproblémákkal küzdeni, meg kell majd harcolnia a helyéért itt is, ahogy bármelyik más csapatban. A teljesítmények alapján választom ki a kezdőcsapatom, úgy gondolom így fair mindenkivel szemben" - mondta Arteta.

"Amikor megérkeztem a csapathoz még javában gyógyulófélben volt, és így nem sokat tudtam felmérni a teljesítményéből, mivel csak 10 napot edzett velünk. Nagyon korai lenne tehát bármit is mondanom vele kapcsolatban. Hallottam a pletykákat, de erről már tényleg nincs mit beszélnem."

Spanyol hírek szerint Ceballos elégedetlen a jelenlegi helyzetével, és szívesen kipróbálná magát új környezetben. A Real Madrid számára is az lenne a legjobb opció, ha minél többet játszana spanyol játékosa, ennek okán pedig lehet egy újabb kölcsönadás lesz az üzletből.

Forrás: Marca.com
Borítókép: David Price/Arsenal FC via Getty Images

Videók