Arteta elszomorítja az Arsenal szurkolókat

Egyetlen játékos iránt sem érdeklődtek még, pedig rájuk férne az erősítés.


Az Arsenal továbbra sem mutat kiegyensúlyozott teljesítményt, ennek kapcsán rengeteg hír kering a januári erősítésekről, többek között Szoboszlai Dominikról is, ám Mikel Arteta tisztázott mindent.

Sander Berge, Christian Eriksen, Omar Rekik vagy éppen Szoboszlai Dominik neve is felmerült az Arsenal kapcsán. Arteta pedig most koemmentálta ezeket a híreszteléseket.

"Nagyon sok játékos nagy erősítés lenne bármely csapatnak. De nem fogom megvitatni egyes labdarúgókat. Nem mutattunk még érdeklődést egyetlen játékos iránt sem."

Sport365.hu - "Szoboszlai valószínűleg egy nagy klubhoz kerül"

Freund a Sky Sport Austriának kedden úgy fogalmazott, természetesen szeretné, ha a húszéves játékos a lehető leghosszabb ideig az osztrák bajnoki címvédőnél maradna, viszont az az egészséges, ha a megfelelő időben megteszi a következő lépést a pályafutásában. "Meglátjuk, mi történik télen, de nagy a valószínűsége, hogy egy nagy klubhoz kerül" - tette hozzá.

Az edzőt arról is kérdezték, hogy mennyi esély van arra, hogy Jack Wilshere visszatérjen a klubhoz.

"Amit Jackről mondhatok, az az, hogy nagyon nagyra becsülöm őt, mind futballistaként, mind emberként. De nem beszéltünk vele semmit a visszatérése kapcsán."


Fotó: Shaun Botterill/Getty Images

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: David Price/Arsenal FC via Getty Images

Videók