Arsenal - MU versenyfutás a német védő kegyeiért - The Express

Mats Hummels lehetséges Angliába szerződése napi téma a szigetországban. A The Express szerint az Arsenal is szívesen látná a világbajnok német védőt.


Az Express arról cikkében, hogy Mats Hummels minden bizonnyal inkább az Arsenal együttesét fogja választani, mellyel biztosítva van a BL-szereplése tavasszal is. A Manchester United ugyanis idén - köszönhetően tavalyi pocsék bajnoki szereplésének köszönhetően - nem indulhatott az elsőszámú európai kupasorozatban.

A sztori azonnal vérzik, hiszen Hummels már 8 percet eltöltött a pályán a belga Anderlecht elleni BL-csoportmeccsen. A pályán töltött röpke idő pedig azt jelenti, hogy Hummels már nem léphet pályára más Bajnokok Ligájában szereplő csapatban. Maximum az Európa Ligában szerepelhetne, de arra nem sok esélyt látunk, hogy az Arsenal csak ott jusson szerephez tavasszal.

Visszatérve az Express cikkéhez: az angolok úgy sejtik, hogy januárban történhet meg az átigazolás. A londoni Ágyúsoknak nagy szüksége lenne Hummels érkezésére, mivel jelenleg két klasszikus középső védőjük van. A francia Laurent Koscielnyre és a szintén német Per Mertesackerre számíthat Arsene Wenger menedzser.

Nemzetközi és magyar átigazolási hírek!

Videók