Arsenal: megegyeztek Balotellivel és a Chelsea védőjét is vinnék - sajtóhír!

Angol és olasz sajtóinformációk szerint megköttetett a megállapodás az Arsenal és a Milan között Mario Balotelli játékjogán illetően, emellett az ágyúsok megszereznék a Chelsea védőjét, Braniszlav Ivanovicsot.


Egybehangzó hírek szerint megköttetett a megállapodás az Arsenal és a Milan között Mario Balotelli átigazolásának ügyében.

A Sky Italia és az Express információi szerint az ágyúsok kifizetik a rossoneróknak a balhés játékosért igényelt 29,5 millió eurót és amennyiben a játékossal is megegyeznek (180 ezer font hetente), akkor a nyári átigazolási szezon legnagyobb üzletét köszönthetjük.

Azonban az Express szerint nem ez lenne a legnagyobb ágyúlövés az idei mercato alatt, hiszen az észak-londoniak szeretnék megvásárolni a Chelsea szerb válogatott hátvédjét, Braniszlav Ivanovicsot.

Erre a lépésre azért szánnák el magukat, miután a belső védő párosukat a Manchester City-hez távozott Bacary Sagnát és a Unitedhez közel kerülő Thomas Vermaelent vele pótolnák.

A délszláv védő értéke a transfermarkt.de adatai szerint 19 millió euró, amellyel átcsábíthatnák őt az Emirates-be, de ehhez José Mourinhónak és Roman Abramovicsnak is lesz egy-két szava.

Videók