Arsenal: hét sztárcsapatot utasított vissza Wenger

A legfrissebb nemzetközi hírek szerint Arsene Wenger válthatja José Mourinhót a Real Madrid nyáron megüresedő kispadján.


Arsene Wenger körül óriási az érdeklődés mostanában. A londoni csapat francia trénere ugyanis kijelentette, hogy egyelőre nem kíván a jövőjével foglalkozni és nem akar a szerződése meghosszabbításáról tárgyalni a klub vezetésével.

Wenger 17 éve irányítha az Arsenal csapatát. Legjobb barátja, aki az Arsenal sportpszichológusa, Jacques Crevoisier szerint eddig már elutasította a francia, angol, és brazil nemzeti válogatott, továbbá a Real Madrid, a Barcelona, a Bayern München, és az Inter kispadját is, amióta az Arsenal menedzsere.

Ennek fényében tehát könnyen lehet, hogy ismét kikosarazza a Real Madridot, amellyel már Carlo Ancelottit is hírbe hozták az utóbbi időben.

Wenger kivárásának egyébként lelki okai lehetnek. Erről Bob Wilson korábbi Arsenal-kapus, kapusedző beszélt: "Wenger a legszenvedélyesebb ember, akivel valaha a futballban találkozott, minden vereség egyre motiváltabbá teszi, és a 8 éves trófeahiány mind mentálisan, mind fizikálisan megviselte, de Arsene Wenger nem fogja feladni."

További érdekes átigazolási hírek és pletykák.

Videók