Antonio Conte lehet Solskjaer utóda – sajtóhír

A szurkolók szerint jó választás lenne.


Az Intert nyáron elhagyó Antonio Conte szívesen leülne a Manchester United kispadjára. – derül ki a Manchester Evening News cikkéből.

A Vörös Ördögök jelenlegi edzője, Ole Gunnar Solskjaer komoly nyomás alatt van, miután vasárnap súlyos vereséget szenvedett csapata, hazai pályán a Liverpool együttesétől.

A manchesteri klub teljes mértékben támogatja a norvég szakembert, azonban a vasárnapi vereség módja elfogadhatatlan volt.

A Vörös Ördögök helyzete rosszabbá is válhat, hiszen a válogatott szünet előtt a Tottenhammel, az Atalantával, valamint a városi rivális Manchester Cityvel találkozik a csapat.

A Sky Sport szakkommentátora, Gary Neville szerint nem Antonio Conte lenne a megfelelő ember a vörös ördögök kispadjára.

„Lehet tévedek, de szerintem hiba lenne meneszteni Solskjaert.” – nyilatkozta Gary Neville.

A közösségi médiában azonban egyre több szurkoló szeretné, ha Antonio Conte lenne a Vörös Ördögök edzője, mert véleményük szerint rendelkezik azzal a mentalitással, ami ehhez a csapathoz szükséges.

A Manchester Evening News portál szerint azonban Antonio Conte biztosítékot szeretne arról, hogy a klub valóban őt akarja –e edzőnek.

Forrás: Givemesport.com
Borítókép: Twitter.com 

Videók