Ancelotti mellett Ibra is a Goodison Parkba tart?

Elképzelhető, hogy a svéd csatár visszatér a Premier League-be.


Miközben Carlo Ancelotti tárgyalásokat folytat az Evertonnal, olasz lapértesülések szerint Zlatan Ibrahimovic karrierje váratlan fordulatot vehet és a Goodison Parkban köthet ki.

Angliában és Olaszországban is kész tényként számoltak be róla a napokban, hogy a 60 éves tréner 2022 júniusáig kötött szerződést a liverpooliakkal, amely alapján évi 4,5 millió eurót fog keresni. Az Everton azonban gyorsan kiadott egy nyilatkozatot, amelyben hangsúlyozzák, hogy nem született még megállapodás.

A Rai Sport olasz újságírója, Paolo Paganini azt állítja, hogy Ancelotti nem tett le róla, hogy újra a svéd klasszissal közösen érjenek el sikereket.


Ancelotti még a Napoli edzőjeként tréfált arról, hogy szívesen látná a csapatában korábbi futballistáját.

„Ma este felfogom hívni és szolok neki, hogy várjuk sok szeretettel.” – viccelődött az olasz, miután a Napoli 2-0-ra legyőzte a Veronát októberben. „Nagyon szeretem őt, láttam, hogy 29 gólt szerzett 30 meccs alatt az MLS-ben. Holnap miután felhívtam tudatni fogom mindenkivel a választ.”

Ugyan csak pletyka szintjén merült fel a svéd klasszis érkezése, de az Everton szurkolók meglehetősen izgatottak a lehetséges transzfer kapcsán.


Ugyanakkor mielőtt a szurkolók túlságosan belelkesülnének a hórihorgas csatár esetleges leigazolásától, érdemes leszögezni, hogy Ancelotti szerződtetése sem hivatalos még.

Mindenesetre hihetetlen lenne a liverpooli együttestől, ha Ancelottit és Ibrát is kékbe tudná öltöztetni. A 38 éves csatárt a manchesteri kalandja során imádták az angol szurkolók, valószínűleg ez nem lenne másképp a Goodison Parkban sem.

Vajon Zlatan valóban visszatér a Premier League-be?

Borítókép: John Berry/Getty Images

Forrás: Sportbible

Videók