Agüero, mit tettél? - Felrobbant az internet a csatár viselkedése miatt - Videó

Az argentin sztár roppant tiszteletlenül viselkedett az Arsenal elleni bajnokin.


A Manchester City támadóját, Sergio Agüerót számos kritika érte, miután kezet emelt Sian Massey-Ellis játékvezető asszisztensre.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Manchester City 1-0-ra nyert a vendég Arsenal ellen az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának szombati rangadóján.

A mérkőzés mégis egy egészen furcsa jelenttől maradt emlékezetes. Agüero térdsérüléséből visszatérve több mint három hónap után lépett ismét pályára. Az argentin támadó kivette a maga részét csapata győztes góljából, azonban mégis egy másik húzása miatt robbant fel az internet.

A meccs első félidejének hajrájában Sergio Agüero cseppet sem volt elégedett Sian Massey-Ellis asszisztens hölgy döntésével, aki az Arsenálnak ítélt meg egy bedobást. A dél-amerikai csatár a reklamálás hevében hátulról megfogta a partjelző nyakát.

Chris Kavanagh játékvezető nem vette észre az esetet, és nem is figyelmeztették a kollégái, így a játékos megúszta büntetlenül a dolgot.

SCANDAL! Sergio AGUERO grabbed female referee assistant

SCANDAL! Sergio AGUERO grabbed female referee assistant Top Football Moments 18.10.2020 #aguero #scandal #football


Az érdekes jelenet azonban az interneten nagy port kavart, ugyanis a szurkolók meglehetősen felháborodtak a látottakon. Sokan úgy vélik, hogy a City gólrekorderének kijárt volna egy büntetés, hiszen valóban nem volt túl sportszerű a megmozdulása. Hivatalos személy megérintése miatt várhatóan pénzbüntetésre, vagy akár eltiltásra is számíthat. Ami pedig talán még fájóbb lehet számára, hogy máris jó néhány eddig őt bálványozó rajongó jelezte, hogy mennyire kiábrándult belőle.

 


(Kép: Michael Regan/Getty Images)

Agüerónak egyébkét 2016-ban volt már hasonló esete, ám akkor megúszta a büntetést.

Forrás: sportbible

Kép: Michael Regan/Getty Images

Videók