A White-ügy tengerparti UNO-partival bonyolódik!?

Miután az angol válogatott hívó szavára nemet mondott, a jelek szerint Ben White és felesége életre-halálra zajló UNO-kártyapartival múlatja az időt – legalábbis a házastárs, Milly Adams tengerparton „lőtt” Instagram storyja ezt mondja!


Azzal alapjában véve senkinek semmi gondja nem lehet, hogy válogatott szünet alatt egyik-másik labdarúgó Dubai felé veszi az irányt, ahol a homokos és egyben forró tengerparton rá tudnak pihenni a fárasztó szezonzárásra. Ezt teszi Ben White és felesége, Milly Adams is, akik a népszerű kártyajátékkal szórakoztatják magukat szállodájuk tengerpartján.

A fő problémája ott van ezzel sokaknak, hogy az Arsenal védőjéről kiderült a hét legelején, hogy személyesen kérvényezte Gareth  Southgate angol szövetségi kapitánytól, hogy ha lehetséges, se Brazília, se pedig Belgium ellen ne kerüljön be hazája válogatottjának keretébe. S ami ennél is furcsább, az pedig az, hogy a mindig jól értesült angol sajtó sem tudta kideríteni, milyen érveket hozott fel mostani kimaradása mellett a hátvéd.

Márpedig ilyen előzmények után szembe találkozni egy „tengerpartos-kártyázós-jómókázós” instagram-storyval nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyeri. Igaz azonban az is, hogy ha Southgate-nek, no és legfőképpen a braziloktól 0-1-es vereséget szenvedő válogatottbéli csapattársaknak nincs gondja az amúgy mindössze 4-szeres válogatott White pihengetésével, akkor nincs is semmiféle White-ügy. Ha azonban ez nem így van, akkor az angol kapitány amúgy sem habkönnyű élete tovább bonyolódik. Az Arsenal-szurkolók pedig remélik, hogy White frissen és üdén tér vissza szeretett klubjukhoz, hogy a nemzetközi szünet után esedékes Manchester City elleni bajnoki csúcsderbin bizonyítsa kvalitásait.
 

(Fotó: Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Videók