A United futballistája tudja a receptet: így állíthatják meg Haalandot

Pikáns ütközet következik az FA Kupa fináléjában.


 Rangadót rendeznek Angliában hétvégén és ezzel egyidejűleg az FA Kupa győzelemért is harcba száll egymással a Manchestert City és a Manchester United. Az előzetesen esélytelenebbnek tartott vörös ördögök részéről Raphael Varane beszélt arról, hogy állíthatják meg a két együttes korábbi 6-3-as bajnokiján mesterhármasig, összességében már 52 gólig jutó Erling Haalandot.

„Ezzel a passztípussal szemben komplikáltabb a védekezés, szóval megpróbáljuk elvágni a kapcsolatot. Ugyanígy már a támadásépítés korai szakaszában meg akarjuk állítani őket, mert néha már túl késő” – mondta a francia védő a norvég és Kevin De Bruyne közti együttműködésről.

„Tudjuk, hogy erősnek kell lennünk. Ugyanez szintén a terv része volt [amikor 2-1-re nyertek ellenük] mert sok kapcsolat alakul ki közöttük, valamint a játékstílusukat is tudják változtatni találkozóról találkozóra. A sok közül ez az egyik dolog, amin dolgoznunk kell.”

Erik ten Hag fiainak azért is bír különleges motivációval a döntő, mert ez lehetne a második trófeájuk a szezonban a Ligakupa elnyerését követően, valamint, ha nyernek, az azt is egyértelműsíti, hogy elütik Pep Guardioláékat a tripla esélyétől, akikre még vár egy Bajnokok Ligája finálé Istanbulban.

A két fél csatája szombaton négy órától kezdődik, a Spíler1-en lehet nyomon követni az eseményeket.

Borítókép: Getty Images /  Martin Rickett - PA Images

Videók