„A United egy játékostemetővé vált”

A klub legendája aggódva nézi a klubnál történteket.


A Manchester United egykori játékosa, Gary Neville szerint az angol nagyklub az elmúlt években képtelen a megfelelő igazolásokra.

A Manchester United tavalyi szezonja nagy csalódást keltett, ám az idei szezonrajt után nagyon úgy tűnik, hogy az elmúlt időben pozitív változások mentek volna végbe a csapatban. A Vörös Ördögök előbb a Brighton ellen maradtak alul, majd a Brentford mért rá megalázó csapást.

A klub ikonja, Gary Neville úgy véli, hogy a vezetés számos strutúrális hibát követ el, amely megmutatkozik az átigazolási piacon végzett munkában is. Neville úgy véli, hogy az elmúlt években csak Zlatan Ibrahimovic és Bruno Fernandes hozta azt a szintet, amit a pénzért elvártak tőle.

„Az igazolás szempontjából ez egy horror történet. De van igény a játékosok hibáztatására, és az évek során sokszor mi is a játékosokat hibáztattuk. Számos játékos leszerződtetése miatt izgatott voltam. Ez volt Varane, Sancho és Ronaldo esetében is. Amikor jött Di Maria mindannyian úgy gondoltuk, hogy jó szerződtetés lesz” – mondta Neville a Sky Sportsnak.

„De ez a futballklub a labdarúgók temetője lett, ahol a futballisták most még azt is fontolgatják, hogy a klubhoz jöjjenek. Nem tudnak játékost szerezni” – tette hozzá.

Borítókép: John Walton/PA Images via Getty Images

Videók