Nem mindenki örül Mourinho érkezésének a Tottenhamnél

Az internet nem felejt.


Mint arról beszámoltunk a Tottenham Hotspur labdarúgócsapata José Mourinhót nevezte ki vezetőedzőnek, mindössze pár órával azt követően, hogy megvált Mauricio Pochettinótól. Azóta sorra kerülnek elő olyan korábbi nyilatkozatok, amikből leszűrhető, hogy az érintettek sem gondolták volna soha, hogy ez a frigy létrejöhet.

Dele Alli, a Tottenham angol válogatott játékosa még 2012-ben osztott meg egy Twitter bejegyzést Mourinhóval kapcsolatban. A 23 éves játékos rossz edzőnek nevezte a portugált, akivel soha nem akart együtt dolgozni.

„Biztosan nem én vagyok az egyetlen, aki úgy véli, hogy Mourinho öntelt és túl van értékelve. Pedig csak egy rossz edző, örülök, hogy soha nem kell majd vele együtt dolgoznom.”

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TBT 2012

Bestoffootball (@bestoffootball) által megosztott bejegyzés,

Alli valószínűleg nem volt tisztában a ténnyel, hogy a futballban minden megtörténhet, az internet pedig nem felejt.

Borítókép: Tottenham Hotspur FC/Getty Images

Sport365.hu - Szenvedélyt ígér Mourinhó a londoniaknak

A Chelsea és a Manchester United korábbi edzője nem sokkal szerződtetése után nyilatkozott, és elmondta minden erejével azon lesz, hogy kihozza a maximumot a csapatból. "Mit ígérhetek? Szenvedélyt a munkám iránt, és szenvedélyt a klub iránt is, ahogy eddig minden alkalommal a pályafutásom során" - mondta Mourinho az első interjújában, amelyet a klub honlapjának adott szerdán.

Videók