A teljesítményével hallgattatná el kritikusait Cristiano Ronaldo

A 36 éves portugál szerint a Manchester Unitednek akár a bajnoki címre is lehet esélye.


A Manchester Unitedhez 2009 után visszatérő Cristiano Ronaldóval a Liverpool elleni mérkőzés előtt készített interjút a Sky Sport.

A portugál az interjúban kijelentette, el fogja hallgattatni a kritikusokat, és azokat, akik nem akarják látni erőfeszítéseit.

Ronaldo visszatérését óriási örömünnep fogadta. Második  Manchester Unitedi korszakában hat gólt szerzett ebből kettőt a Bajnokok Ligájában.

Ronaldo a védekező munkája miatt rengeteg kritikát kapott, erről így nyilatkozott.

„Tudom, a csapatnak mikor van szüksége a védekező munkámra. A győzelem kiharcolása a legfőbb szerepem a klubnál: segítsem a csapatot nyerni és gólokat szerezni, ugyanakkor a védekezésből is ki kell vennem a részem. Az emberek, akik nem látják, hogy a védekezésben is részt veszek, nem akarják ezt látni, mert nem szeretnek engem.” Harminchat éves vagyok, mindent megnyertem, nem aggódom amiatt, hogy az emberek rosszul vélekednek rólam. A kritika hozzátartozik a labdarúgáshoz. Nem aggódom emiatt. Ha beszélnek rólam, az azért van, mert tudják, hogy a futballban betöltött szerepem még mindig jelentős.”

 

 
Cristiano Ronaldo mindent megnyert már, de még mindig motivált.
Fotó: Facebook.com/ Cristiano Ronaldo

 

A 36 éves portugál játékos, még mindig elképesztően motivált, erről ezt mondta.

„Úgy gondolom, a kulcs, hogy még mindig boldog vagyok és élvezem a futballt. Nem számít, mennyi mindent nyertem már meg eddig a karrierem során. Megnyerhetek mindent, de akkor is motivált maradok. A pályafutásom egy új szakaszában vagyok, még a koromat figyelembe véve is, és azért vagyok itt, hogy megpróbáljak címeket szerezni. Úgy gondolom, a Manchesternek a győztesek között a helye és azért vagyok itt, hogy ebben segítsek.”

Sokak szerint Ronaldo Manchesterbe érkezése, ösztönözheti a társait a még jobb teljesítményre, akár a bajnoki címért is harcban lehetnek.

A Vörös Ördögök keretéről így beszélt.

„Azt mondtam, amit abban a pillanatban éreztem: címeket nyerni jöttem. A Manchester United a sikeresség megtestesítője és én nem nyaraláson vagyok itt. Elmondtam nekik, nagy lehetőséget látok a csapatban, sok fiatal játékossal, játékosokkal, akikben ott a potenciál. Nyerni jöttem és hogy segítsek újabb győzelmi szériát kiépíteni.”

Az interjú készültekor a Manchester United még nem játszotta le a Liverpool elleni mérkőzést, amelyen 5-0-s vereséget szenvedtek a Vörös Ördögök. 

 

 

Forrás: Skysport.com
Borítókép: Facebook.com/ Cristiano Ronaldo  

 

Videók