A tavalyinál is jobb szezont vár a Newcastle mestere

A nyári erősítéseknek hála Alan Pardew, a Newcastle United menedzsere képesnek érzi csapatát arra, hogy a tavalyi ötödik helynél jobb helyezést érjen el idén a Premier League-ben.


 
A Szarkák nagy meglepetésre egészen a bajnokság hajrájáig versenyben voltak tavaly a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő negyedik helyért, ám végül be kellett érniük az ötödik hellyel. 
 
Nyáron aztán sikerült megtartani olyan kulcsembereket, mint Demba Ba, Yohan Cabaye és Cheikh Tioté, és sikerült megszerezni például az egyik legtehetségesebb holland védőt, Vurnon Anitát is. Mivel a távozók névsorát nem erősíti igazán komoly név, Alan Pardew menedzser úgy véli, az idei év még a tavalyinál is szebb lehet a St. James's Parkban. 
 
"Annak ellenére, hogy nagy klub vagyunk, financiálisan nem tudunk néhány gárdával versenyezni. Számunkra nagyon fontos volt, hogy együtt tartsuk ezt a keretet. Rendkívül keményen dolgoztunk múlt nyáron azért, hogy az akkori erősítéseket idehozzuk. Remekül helytálltak, ötödikek lettünk, idén pedig hasonlót tervezünk, vagy még jobbat." - mondta a szakember a Sky Sportsnak. 
 
A Newcastle az első három forduló alatt négy pontot gyűjtött a Premier League-ben. 

Videók