A szurkolókat sokkolta Eriksen sérülésének híre

Félnek tőle, hogy ez nagyban befolyásolja majd a szezon hátralévő részét.


A Manchester United rajongóit elkeserítette Christian Eriksen sérülésének híre.

A MU szombat este könnyed győzelmet aratott a Reading elleni FA-kupa mérkőzésen ám mégsem lehetett felhőtlen a csapattagok öröme. A mérkőzés 57. percében megsérült a dán Christian Eriksen, aki a meccset követően mankók segítségével hagyta el a stadiont.
A klub ma hivatalos közleményben számolt be arról, hogy a 30 éves játékos bokasérülése súlyosabb a vártnál, így legalább április végéig nem játszhat.

„A Manchester United középpályása, Christian Eriksen várhatóan hosszabb ideig nem léphet pályára, mert szombaton, a Reading elleni Emirates FA-kupa győzelmünk során bokasérülést szenvedett. Az első vizsgálatok alapján Eriksen valószínűleg április végéig vagy május elejéig nem játszhat.”

„A 30 éves játékos távolléte nagy csalódás lesz Erik ten Hag vezetőedzőnek és a rajongóknak, mivel Eriksen az érkezése óta 31 alkalommal lépett pályára. Megvan azonban a remény, hogy Christian időben visszatérhet, és szerepet játszhat a bajnokság végső szakaszában. Mindannyian sok szerencsét kívánunk Christiannak a mielőbbi felépüléshez” – áll a klub közleményében.

A rajongókat lesújtotta a hír.

„Eriksen kiesett 3 hónapig! És ez a bizottság nem csinál semmit. Szégyen" – írta egyikük.

„Eriksen kiesése áprilisig hatalmas KATASZTRÓFA. Ten Hagnek szüksége van egy középpályásra, de gyorsan” – jelentette ki egy másik drukker.

„Christian Eriksen kiesett a szezon hátralévő részére, ez borzasztó hír. Teljesen megváltoztatja a képet” – vélekedett egy harmadik szurkoló.

Borítókép: Naomi Baker/Getty Images

Videók