A PSG Cristiano Ronaldo átigazolását tervezi, ha Kylian Mbappe elhagyja a klubot

Vajon van rá esély?


Cristiano Ronaldo visszatérése a Premier League-be elég hirtelen jött, de nagyon rövidre is sikerülhet, hiszen lehet, elhagyja az angol élvonalat, és csatlakozik a világ egyik leggazdagabb klubjához.

Ralf Rangnick hivatalosan is a Manchester United új ideiglenes menedzsere. Rangnick hosszútávra szervez az angol klubnál, és gyors, támadó filozófiát szeretne alkalmazni. Hat hónapos ideiglenes időszaka után tanácsadói szerepkörben fog tevékenykedni két évig a klubnál.

Ronaldo - annak ellenére, hogy minden idők egyik legjobb játékosa – úgy tűnik, nem hajlandó kivenni a részét a magas letámadásból, és már ebben a szezonban is kritizálták játékstílusát. Ez egyeseket arra késztetett, hogy megkérdőjelezzék, hogy az érkező Rangnick esetlegesen teljesen „leépíti” Ronaldót a klubnál, és a kispadra helyezi. Ronaldo képviselője, Jorge Mendes szuperügynök úgy véli, Kylian Mbappé elhagyja a Paris Saint-Germaint, és jövő nyáron átigazol a Real Madridba. Míg az El Nacional szerint Mendes abban reménykedik, hogy a PSG az Mbappé eladásából befolyó pénzt (ha lesz ilyen) Cristiano megszerzésére fordítja.

Ez azt jelentené, hogy Cristiano Ronaldo és Lionel Messi végre együtt játszhatna a csapatban.

Forrás: sportbible.com
Borítókép/Fotók: sportbible.com

Videók