A United-tulaj szemét két eredmény szúrja – ebbe bukhat bele Erik ten Haag!

A Manchester United új (rész)tulajdonosa, Sir Jim Ratcliffe a hírek szerint két eredménnyel kapcsolatban jelezte csalódottságát – amely érzések akár Erik ten Hag jövőjét is befolyásolhatják!


S hogy ez miért most került elő? Nyilvánvalóan azért, mert a hétvégi 1-1-es döntetlen a brentford vendégeként az egyik olyan produkció, amely bántotta Sir Jim szemét – a játék képe elképesztő Brentford-dominanciát mutatott, és hiába szerzett Mount révén a 95. percben vezetést a MU, végül ki tudott egyenlíteni a 99-ben a Franck-csapat. És akkor illusztráljuk is gyorsan az egyik legismertebb online-jelenlétet magának tudó MU-drukker, Mark Goldbridg révén, mit éltek át a ManU-szurkolók, és vélhetően a tulajdonos is:

A másik olyan párharc, amitől kirázta a hideg Ratcliffe urat az öt héttel ezelőtt letudott Fulham elleni hazai bajnoki volt, amelyet a fővárosiak 1-2 arányban tudtak megnyerni. Mindkét csörte leginkább Ten Hag vezetői képességeit kérdőjelezte meg a tulajdonos szemében.

Nem csoda, hogy egyre többet hallani a holland távozásáról – a legfrissebb név az angol válogatottat irányító Garth Southgate-é. Mindeközben a korábbi Ajax-mester nem foglalkozik a pletykákkal és híradásokkal, elmondása szerint tisztában van vele, hogy egy United-méretű klubnál a külső hangok velejárói a munkának, és ő nem kíván erre energiákat pazarolni. Azt is elárulta a menedzser, hogy Hollandiában az Ajax hasonló bánásmódban részesül, de ott is mindig a munka kötötte le a figyelme 100 százalékát, nem pedig a munkaköre kapcsán felmerült spekulációk.

(Fotó: Facebook/Manchester United)
 

Videók