A MU bankot robbantott volna a világ egyik legnagyobb tehetségéért, de...

A Vörös Ördögöknek nem sok babér terem idén az átigazolási piacon.


A Manchester United óriási üzletre készült a nyár elején, azonban ahogy sem Bale-t, sem Sanchót, sem Thiagót, sem pedig Reguilont nem sikerült megszereznie a nyár folyamán, úgy a Barcelona szupertehetségét sem tudták az angol gyárvárosba csábítani. A MU állítólag nem kevesebb, mint 154 millió fontot ajánlott fel a katalánoknak Ansu Fatiért.

A Manchester United mindenáron szeretett volna egy szélsőt szerződtetni a nyári átigazolási időszakban, az elsődleges kiszemelt pedig a Borussia Dortmund angol játékosa, Jadon Sancho volt.

A tárgyalások azonban megrekedtek, a Catalunya Radio pedig meglehetősen érdekes dolgokat tárt fel, ugyanis a Unitednek volt más opciója is Sanchón kívül, még pedig a Barca 17 éves sztárja.


(Kép: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

A Vörös Ördögök állítólag 136 millió fontot ajánlottak fel a spanyol játékosért, ráadásul hajlandóak voltak ezt az összeget felemelni a 154 millió fontra, ugyanis ennyi volt Fati korábbi kivásárlási záradék.

Ez természetesen még azelőtt volt, hogy Messi utódjának tartott labdarúgó aláírta volna új szerződését a Barcelonával.

Azonban a katalán együttes visszadobta az ajánlatot, a tárgyalás pedig rögvest megszakadtak, amikor a spanyolok elmagyarázták a briteknek, hogy Fati új kivásárlási ára 363 millió fontra, vagyis 400 millió euróra nőtt.

A Vörös Ördögök számára nem sok babér terem idén az átigazolási piacon. Talán az egyik legviccesebb mém, ami remekül bemutatja, milyen érzés lehet mostanában a MU vezérigazgatójának, Ed Woodwardnak lenni.

Forrás: sportbible

Borítókép: Getty Images

Videók