A Manchesternél így reagáltak Ronaldo szókimondó interjújára

A felek nagyon másképp látják a történteket.


A Mancheter United egészét megrázta az az interjú, amelyet Cristiano Ronaldo adott Piers Morgannek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Crsitiano Ronaldo egy szinte mindenre kiterjedő interjút adott, amelyben erősen kritizálta jelenlegi klubját. A másfél órás beszélgetés során a portugál elmondta, hogy a lehető leghamarabb távozni akar a Vörös ördögöktől, majd a klub vezetőedzőjére is kitért.

„Nem tisztelem őt, mert nem mutat tiszteletet irántam. Ha te nem tisztelsz engem, én soha nem foglak tisztelni téged!" – jegyezte meg Ten Haggal kapcsolatban.

Az interjú azt követően jelent meg, hogy az angol klubcsapatnak véget ért a Fulham elleni mérkőzése. A Sky Sports főszerkesztője, Kaveh Solhekol nem sokkal ezt követően elárulta, hogyan reagáltak a Manchester Unitednél a portugál által tett kijelentésekre


Solhekol szerint a United csak akkor értesült az interjúról, amikor Londonból készültek visszarepülni a vasárnap esti találkozójuk után.

Az újságíró szerint a vezetőség és a játékosok nem értik, Ronaldo miért mondta azt, amit mondott, és csalódtak amiatt, hogy ilyen tiszteletlen volt a klubbal, az edzőjével és a csapattársaival szemben.

Solhekol azt is elárulta, hogy Ronaldót csütörtökön tájékoztatták arról, hogy nem lesz a United kezdőjében a Fulham elleni meccsen, de tagja marad a keretnek. Az ötszörös aranylabdás pedig ezt követően azt mondta a klubjának, hogy beteg és nem utazott el a csapattal.

A klub tagjainak állítása szerint a Unitednél soha senki nem becsülte le Ronaldót, még azt követően sem, hogy nyáron kérte a klubtól való távozását, majd a Tottenham ellen nem volt hajlandó csereként beállni.

A riporter hozzátette, ezt követően a United valószínűleg minden lehetőséget megfontol Ronaldóval kapcsolatban.

 

Borítókép: Steve Bardens/Getty Images

Videók