A Manchester United szurkolói már a legrosszabbra számítanak?

Van, aki már pénzt tenne a csapat kiesésére.


A Manchester United egyik szurkolója úgy gondolja, hogy a klub kiesik a Premier League-ből, ha eladja Cristiano Ronaldót.

Az ötszörös Aranylabdás játékos tavaly nyáron tért vissza a Unitedhez, és 38 meccsen 24 gólt szerzett. Ronaldo azonban kevesebb mint egy évvel az átigazolása után távozni szeretne az angol klubtól, ha megfelelő ajánlatot kap. A most 37 éves játékos pályafutása utolsó éveiben szeretne a Bajnokok Ligájában játszani, erre azonban a következő szezonban nem lesz lehetősége, ha jelenlegi klubjánál marad. A Chelsea-t, a Bayern Münchent és a Napolit is kapcsolatba hozták Ronaldóval, aki "családi okok miatt" nem jelent meg hétfőn a Manchester United edzésén.

Az egyik United-szurkoló pedig komolyan aggódik amiatt, hogy mi fog történni Ronaldo távozása esetén. Sőt, úgy számol, ha ez megtörténik, a Manchester United komoly veszélybe kerül majd, és a kiesés szélére sodródik. Colin, a Vörös Ördögök kitartó rajongója felhívta a talkSPORT-ot, hogy megossza aggodalmait a következő szezonnal kapcsolatban. Jim White-nak és Simon Jordannek nyilatkozva a következőket mondta:

„Srácok, ezt el kell mondanom nektek, 65 éves vagyok, a 60-as évektől kezdve United-szurkoló voltam. Megnyertük az Európa Kupát. 1968-ban és 1974-ben a dolgok egyenesen lefelé haladtak."

„Most ugyan az van, mint ’74-ben. Visszakaptuk Georgie Bestet, Tommy Doch visszakapta, hogy megpróbálja tovább emelni a színvonalat, de Best cserbenhagyta."
 


„Most is ugyanaz a helyzet. Nem vagyok egy nagy fogadó, életemben nem fogadtam futballmeccsre, de készen állok arra, hogy lemenjek a fogadóirodához és négy fontot tegyek arra, hogy a United az utolsó négybe kerül.”

„Nem hiszem, hogy jelenleg bárki mást mondana. Még ’74-ben Jimmy Hill és Brian Moore azt mondta: nem, a United nem fog lebukni ebben a szezonban. De megtettük.”

„Senki sem mondhatja, hogy soha. Ha nem vagyunk óvatosak, ugyanabba a helyzetbe kerülünk, ballasztunk van. A United csapata jelenleg nagyon gyenge."

 

Borítókép: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Videók