A Manchester United már Jadon Sancho helyettesét is megtalálta

Nem sokat teketóriáznak.


A Borussia Dortmund fiatal tehetségének, Jadon Sanchónak a megszerzése egyáltalán nem olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolta a Manchester United. A felmerülő nehézségek következtében elkezdtek további lehetőségeket keresni a piacon, hogy megerősítsék a keretüket.

A BBC honlapja arról számolt be, hogy a német klubnak nem áll szándékában alkudozni sokáig, a következő bajnoki szezonra való zavartalan felkészülés érdekében. A Bundesliga szeptember 15-én kezdődik, a rendhagyó nyári átigazolási szezon kitolt határideje viszont október 5.

A United pedig egyelőre úgy tűnik nem tudott még olyan ajánlatot letenni az asztalra, ami megfelelő lenne a Dortmund számára. A Daily Mail értesülései szerint így a Vörös Ördögök elkezdtek tovább keresgélni az átigazolási piacon, így futottak bele Douglas Costába.

A 29 éves brazil játékos az elmúlt szezonban nem játszott olyan meghatározó szerepet a Juventusban, mint az remélte, így nem zárkózik el a klubváltástól. Azonban nem a Manchester United az egyetlen angol érdeklődő Costáért, így ez a transzfer sem lesz egyszerű.

Forrás: fichajes.com
Borítókép: Lars Baron/Bongarts/Getty Images/Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images

Videók