A Manchester United ezt is magának köszönheti - Így maradt le egy sztárról

Elképesztő kifogást találtak ki...


A Manchester United tavaly nyáron elutasította James Rodriguez leigazolásának esélyét, mert fiatal brit játékosok köré akarták építeni a csapatot.

Rodriguez elképesztő formában kezdett el játszani Angliában, mióta csatlakozott a Real Madridból az Evertonhoz. A korábbi edzőjével, Carlo Ancelottival együtt remekül megértik egymást, és a kolumbiai eddigi hét bajnoki mérkőzésén három gólt és három gólpasszt ért el. Mindezt megtehette volna az Old Traffordon is. A Goal értesülései szerint, a Real Madrid 2019-ben felajánlotta a Jamest a Paul Pogba üzlet részeként. A Vörös Ördögöket azonban nem érdekelte a csere, és megtartották Pogbát, Rodriguez pedig egy évvel később az Evertonba szerződött.


Fotó: Emma Simpson - Everton FC/Carl Recine/PA Images via Getty Images

Állítólag Solskjaer fiatal, brit játékosok köré akarta építeni csapatát, és mivel a világbajnok aranycipős majdnem 30 volt, nem felelt meg. A The Telegraph beszámolója szerint, amikor a támadó tinédzser volt, az argentin cserkészük, Jose Mayorga állandóan felajánlotta a Manchester Unitednek a játékost. Azonban a United korábbi alkalmazottja Dél-Amerikában, Marcelo Teixeirának kétségei voltak a kolumbiaival.

"Mayorga mindig felvette James nevét a beszámolóiba, de a klub értékelései szerint a játékstílusa nem felelt meg a Premier League-nek."

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók