A Manchester City elleni rangadó előtt dőlt ki a Liverpool játékosa

Kevés olyan játékos van, akinek jobban megkeserítik a kiteljesedését a sérülések.


Kulcsfontosságú rangadó és időszak elé néz a Liverpool csapata, aminek egyetlen célja maradt az idei évben: valahogy befurakodni a top négybe, és kiharcolni a jövő évi Bajnokok Ligája szereplést, aztán megerősíteni a keretet annyira, hogy jövőre ismét versenyképesek lehessen minden sorozatban.

Nem könnyű azonban ezt összehoznia Jürgen Kloppnak, lévén a középpályáról újra és újra dőlnek ki a játékosai, és hiába lehetne mára a Premier League egyik legjobb középpályása Naby Keita, az afrikai futballista mintha csak el lenne átkozva az elmúlt öt évben vörösben. A 28 éves, RB Leipzigtól nagy reményekkel szerződtetett Keita Idén mindössze tizenháromszor jutott szerephez, ebből csak ötször kezdőként.

A válogatott szünetben most ismét megsérült, Etiópia ellen a szünetben cserélték le a guineaiak labdarúgóját, és bár annak súlyosságról egyelőre nincsenek hírek, ha ismét hónapokra kidőlt, könnyen lehet, hogy nem csak a Manchester City elleni rangadót kell kihagynia, de Liverpool mezben sem látjuk többet pályára lépni.

Öröm az ürömben Jürgen Kloppnak, hogy Luis Diaz játékára van esély, aki szintén egy hosszúra nyúló sérülés után segíthet a vörösöknek a szezonhajrában.

A Manchester City – Liverpool meccset április elsején rendezik, és hogy sikerül-e valakinek bolondot csinálnia a másikból, az kiderül 13:30-as kezdettel a Spíler 1 közvetítéséből.

Borítókép: Getty Images Europe /  Catherine Ivill

Videók