A Liverpool nyolc játékosától is megválhat

Komoly kiárusítás lehet a friss bajnoknál.


A Liverpool bejelentette, hogy Adam Lallana és Nathaniel Clyne ezen a nyáron elhagyja a klubot.

A Premier League kiadási listáját csütörtökön bejelentették, és a fent említett duó azon nyolc játékos között van, akik távoznak az Anfieldről.

A 32 éves Lallana hat évvel ezelőtt csatlakozott a Southamptonból a Liverpoolhoz. A 29 éves Clyne egy évvel később, 2015-ben szintén a dél-angliai csapatból szerződött a vörösökhöz. Clyne a jövő héten távozik Liverpoolból, miután szerződését a koronavírus-járvány közepette a szezon hátralévő részére nem hosszabbították meg. Lallana azonban még marad az Anfielden, amíg a szezon be nem fejeződik teljesen, miután megállapodtak egy rövid távú szerződéshosszabbításról.


Fotó: Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Daniel Athertonnak, Isaac Christie-Daviesnek, Shamal Georgenek, Andy Lonergannek, Kai McKenzie-Lyle-nek és Jack Walls-nek szintén azt mondták, hogy szerződéseik nem kerülnek megújításra.

Jürgen Klopp gárdájának a bajnoki címe csütörtök este biztossá vált, miután a Manchester CIty 2-1-re kikapott a Chelsea együttesétől.

Sport365.hu - "Jürgen Klopp, a zseni, aki megvalósítja a Liverpool álmait." - Sajtóvisszhang

A brit sajtó a vezetőedző Jürgen Klopp dicsőítéséről és az FC Liverpool magabiztos, fölényes diadaláról írt pénteken, miután a Vörösök csütörtök este 30 év után újra elhódították az angol labdarúgó élvonalban a bajnoki címet. Daily Telegraph: "Az, hogy a Liverpool ezt a mostani Manchester Cityt ekkora előnnyel utasította maga mögé, minden idők egyik legnagyobb diadala."

Forrás: talksport.com
Borítókép: talksport.com

Videók