A Liverpool a védelmét erősítené, ő lehet az újabb kiszemelt

Nagy kérdés, hogy a Chelsea elengedné-e Antonio Rüdigert pont a riválishoz.


A Premier League-ben aranyérmes FC Liverpool folytatja a vadászatot az átigazolási piacon, hogy tovább erősítsék az így is bombaerős keretüket. Különböző nevek jelennek meg a sajtóban, akik iránt érdeklődik a Liverpool, és a legújabb Antonio Rüdiger.

A szezon befejeztével a Liverpool gőzerővel dolgozik a keretük véglegesítésén. Az angol csapat prioritásai között szerepel a védelem megerősítése. Főleg azok után, hogy Dejan Lovren az orosz futballbajnoki címét megvédő szentpétervári Zenitnél folytatja karrierjét.

Sport365.hu - Oroszországban folytatja a Liverpool védője - Frissítés!

A The Times brit lap úgy értesült, hogy a 31 éves, 57-szeres válogatott hátvédért - akinek 2021 nyaráig érvényes a liverpooli szerződése - 10,9 millió fontot (4,16 milliárd forintért) kap az angol bajnokcsapat. dejanlovren #liverpool #liverpoolfc Watch the best skills of Dejan Lovren 2019 .1080p Hd and British Commentary.

Mint az nemrég kiderült az első igazolás már meg is van Konstantinos Tsimikas személyében, aki az Olympiakos együttesét hagyja ott a Liverpool kedvéért. A 24 éves görög védő azonban nem az utolsó áldozata a vörösöknek. A Daily Star értesülései szerint szemet vetettek a Chelsea német hétvédjére, Antonio Rüdigerre is.

Sport365.hu - Megvan Jürgen Klopp első igazolása az új idényre

Az angol bajnok Liverpool leigazolta Kosztasz Cimikaszt, az Olympiakosz görög válogatott futballistáját. A 24 éves baloldali védő hosszú távú szerződést kötött a Premier League legutóbbi győztesével. A liverpooli klub sajtóhírek szerint 11 millió fontot (4,2 milliárd forint) fizetett érte. Cimikasz az elmúlt idényben 46 mérkőzésen lépett pályára az Olympiakoszban, amellyel megnyerte a görög bajnokságot.

Forrás: fichajes.com
Borítókép: Catherine Ivill/Getty Images

Videók