A királyi gárda is kivetette a hálóját Kane-re

Nem csak a Juventus vinné az angolt.


A Juventus után a Real Madrid is kivetette hálóját a Tottenham Hotspur angol válogatott labdarúgójára, Harry Kane-re.

A Mundo Deportivo spanyol sportlap értesülése szerint vele helyettesíthetnék a királyi gárdánál a francia támadót, Karim Benzemát, de a szerb válogatott Luka Jovic alternatívájaként is szóba jöhet a londoniak kiválósága.

A madridi klubnak mindenesetre hatalmas pénzt kellene áldoznia az ügylet sikeréért, mivel alig néhány napja az olasz bajnok Juventus vezetése tudatta: 120 millió eurós ajánlatot készül tenni Kane-ért.

ALL OF HARRY KANE'S 2019 SPURS GOALS!

Watch all of Harry Kane's 2019 goals! Comment below and tell us your favourite strike! * Harry Kane also scored in the FA Cup third round against Tranmere Ro...


A Tottenham, amellyel 2010-ben kötött profi szerződést, ragaszkodik Kane-hez, aki azonban március végén pedzegette távozását, mivel -szavai szerint - szeretne trófeákat nyerni, amire a londoni együttessel nem lát lehetőséget.

A 26 éves csatár ebben a szezonban - a világjárvány miatti kényszerszünetig - 25 mérkőzésen 17 gólt szerzett az angol csapat színeiben. Összesen eddig 278 tétmérkőzésen szerepelt a Tottenhamben, és 181-szer volt eredményes. Az angol válogatottnak is nagy erőssége: 45 fellépésén 32 gólt szerzett. Piaci értékét a mértékadónak tartott transfermarkt.com portál 150 millió euróra becsüli.

Borítókép: Richard Calver/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

 

Videók