A gyerekek legnagyobb álmát váltotta valóra a Newcastle sztárja

Elképesztő örömet okozott ezzel a kicsiknek.


A Newcastle United sztárja, Allan Saint Maximin valóra váltotta egy csapat gyermek álmát.

A francia játékos 2019-ben csatlakozott a Newcastle-höz, ahol gyorsan a szurkolók kedvencévé vált a pályán és azon kívül is. Míg labdarúgóként az ügyességével és a gyorsaságával hívta fel magára a nézők figyelmét, a pályán kívül számtalan jótékony cselekedettel kápráztatta el a drukkereket.

A játékos legutóbb a Helios Pantheon megalkotóinak rendezvényé vett részt, ahol számos gyerkőcöt meghívott egy játékboltba és megígérte, hogy mindent megvesz nekik, amit csak szeretnének.
A francia a Twitteren írt az eseményről, ahol elárulta, mi állt a döntése mögött.

„Gyerekkoromban ez volt az álmom. Arra, hogy minden játékot megvásárolhassak egy boltban, sajnos nem volt lehetőségem, ezért nagyon szerettem volna megadni ezt a lehetőséget azoknak a gyerekeknek, akik eljöttek a Helios rendezvényre.”

A Helios által közzétett videóban létszik, hogy Saint Maximin először kiosztott néhány aláírást, majd vidáman fotózkodott rajongóival. Ezt követően pedig bekísérte a gyerekeket a boltba, akik elképesztő lendülettel vetették bele magukat a válogatásba.
A játékos a különleges gesztussal ismét levette rajongóit a lábukról.

„Ez az ember ez isten. Az emberek embere. Allan Saint-Maximin, te lenyűgöző ember. Soha életemben nem láttam ennyi gyereket és szülőt ennyire boldognak. Hajrá ASM” – írta az egyik drukker.

„Nem vagyok Newcastle-rajongó, de Saint-Maximin a világ egyik legszimpatikusabb fickójának tűnik, ez egyszerűen zseniális” – jegyezte meg egy másik.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Saint Maximin megmutatta nagylelkű oldalát. A múlt hónapban a csapata nyitómeccsét követően egyik szurkolóját egy Rolex órával ajándékozta meg, 2021-ben pedig egy másik drukkernek adott egy 2000 fontot érő órát.

Borítókép: Simon Stacpoole/Offside/Offside a Getty Images

 

Videók