A gesztus amivel Raphael Varane egyből belopta magát a rajongók szívébe

Nem volt könnyű dolga, mégis vállalta a kihívást.


Raphael Varane különleges meglepetéssel készült a Manchester United szurkolóinak.

A francia szupersztár 2021 nyarán igazolt az Old Traffordra, ahol szombaton hivatalosan is bemutatkozhatott a drukkereknek. A Real Madridtól érkező játékos a bejelentését követően interjút adott csapata számára, ám sokak meglepetésére nem anyanyelvén szólalt meg, hanem angolul köszöntötte a rajongókat. Varane elárulta, miért volt fontos számára, hogy ne franciául beszéljen.

„Nehéz ezt az interjút angolul megejtenem, de meg kell próbálnom! Nagyon fontosnak tartom, hogy közel kerüljünk a szurkolókhoz, mert ugyanaz a célunk - fontos számomra, hogy jól érezzem magam a csapattársaimmal és az edzővel” – kezdte.

"Ez a lehetőség (csatlakozni a Manchester Unitedhez) elképesztő volt számomra. Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy elkezdhettem ezt az új utat. Nagyon jó volt a régi klubomnál, de ez most egy új kezdet számomra, és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek."

Varane állítólag nagyon szeretett volna csatlakozni a Manchester Unitedhez, mivel mindig is álma volt, hogy a Premier League-ben játszhasson.

Borítókép: Facebook.com/ManchesterUnited

Forrás: sportbible.com

Videók