A Dortmund zseniális üzenetben gratulált a Liverpool bajnoki címéhez

Miután biztossá vált a Liverpool bajnoki címe, Jürgen Klopp érzelmes interjút adott.


A Borussia Dortmund roppant találó képpel gratulált a Liverpoolnak miután a Vörösök tegnap este megnyerték az angol bajnokságot.

Mint arról beszámoltunk, a Liverpool 30 év után megnyerte az angol labdarúgó-bajnokságot, miután csütörtökön a Chelsea legyőzte a Manchester Cityt, és Jürgen Klopp együttesének előnye behozhatatlan lett.

Az éllovas - amely a forduló szerdai játéknapján 4-0-ra bizonyult jobbnak a Crystal Palace-nál - előnye 23 pontra nőtt a tabellán második helyezett manchesteriekkel szemben, ami hét fordulóval a zárás előtt már matematikailag is ledolgozhatatlan.


A szurkolók, korábbi játékosok, sőt még a nagy rivális Manchester City vezetőedzője, Pep Guardiola is gratulált a friss bajnokcsapatnak, azonban a legzseniálisabb üzenetet Jürgen Klopp korábbi együttesétől, a Borussia Dortmundtól érkezett. A német klub a hivatalos Twitter-oldalán osztott meg egy a képet, amelyen a régi menedzserük és volt játékosuk, Christian Pulisic látható.

"Gratulálunk korábbi edzőknek, Jürgen Kloppnak és a Liverpoolnak a Premier League győzelemhez!" – olvasható a Bundesliga-csapat bejegyzésében.

 


A kép azért érdekes, mert Pulisic is hozzájárult ahhoz, hogy a Mersey-parti együttes óriási előnye már matematikailag se legyen behozható, ugyanis a Chelsea vezetőgólját az amerikai játékos szerezte a Manchester City ellen.

Miután biztossá vált a Liverpool bajnoki címe, Jürgen Klopp érzelmes interjút adott, amely közben elsírta magát.

"Nincsenek erre szavak. – mondta a sikerkovács a Sky Sports élő adásában. Ez a legjobb dolog, amit csak el tudok képzelni, álmodni sem mertem hasonlóról. Hihetetlen.”

"Ez tényleg egy hihetetlen eredmény a játékosoktól...és tiszta szívből örülök, hogy edzhetem őket."

"Fontos, hogy megünnepeljük az ilyen pillanatokat, mert felejthetetlen eseményekről van szó. A fiúk együtt vannak. Nehéz időket élünk, de ma este nem lehet visszafogni senkit" - mondta Klopp, aki Liverpool-mezben nyilatkozott, a videó végén pedig már elöntötték az érzelmek a német edzőt.

Forrás: sportbible

Borítókép: John Powell/Liverpool FC via Getty Images

Videók