A Chelsea nagyot robbantana a nyáron, 120 millió eurót adna Ronaldóért

Ez lehet a nyár legőrültebb átigazolása, vagy a legnagyobb átigazolási pletykája. Bemutatjuk a Sport365 e heti legolvasottabb témáit. Top5: Nr2


Ismét arról szólnak a hírek, hogy a szezon végén távozhat a klubtól Cristiano Ronaldo. Ez a pletyka először május elején, a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek kapcsán merült fel, most azonban ismét előtérbe került, mivel a Chelsea 120 millió eurót sem sajnálna az ötszörös aranylabdásért.

A Chelsea nagyot robbantana a nyári átigazolási piacon, ugyanis megszerezné a Juventustól Cristiano Ronaldót. A londoni klub már most elég aktív az átigazolások terén, pedig még meg se nyílt a nyári mercato.

Frank Lampard együttese már korábban bejelentette első nyári szerzeményét, ugyanis 40 millió euróért leigazolták Hakim Ziyech-t az Ajaxtól. Brit sajtóértesülések szerint a londoni klub hamarosan bejelenti Timo Werner érkezését is, mivel állítólag már kifizették a német támadó szerződésében szereplő 55 millió eurós kivásárlási árat, ami egyébként éppen máig (kedd) érvényes.

Azonban úgy tűnik az angol gárda egy még nagyobb üzletet is szeretne nyélbe ütni a nyáron, ugyanis a Juventus szupersztárja, Cristiano Ronaldo szerepel a kívánságlistájukon. A spanyol Marca információi szerint a Chelsea 120 millió eurós ajánlatot készül tenni a torinói csapat 35 éves klasszisáért.


(Kép: Valerio Pennicino/Getty Images)

Ronaldo 2018-ban csatlakozott a Juventushoz, amikor a 35-szörös olasz bajnok 117 millió euróért leigazolta a Real Madridtól. A portugál klasszis az elmúlt két évben abszolút a „zebrák” vezére volt, véleményünk szerint már csak ezért is nehéz lenne elképzelni, hogy visszatér a Premier League-be. Ráadásul Ronaldo a Manchester United labdarúgójaként vált világszerte híressé, nem tűnik valószínűnek, hogy pont a Chelsea kedvéért térne vissza a ködös Albionba. Nem mellesleg mióta Cristiano Ronaldo elhagyta Manchestert 2009-ben, azóta évente röppennek fel hasonló pletykák, így érdemes fenntartásokkal kezelnie a "Ronaldo visszatér" című híreket.


(Kép: Valerio Pennicino/Getty Images)

Nem utolsó sorban pedig a pályafutása vége felé járó futballista nem éppen illik bele Lampard elképzeléseibe, hiszen az angol tréner fiatal együttest próbál építeni Londonban, tehát valószínűtlennek tűnik, hogy a milliárdos orosz klubtulajdonos, Roman Abramovics több mint 100 eurót fizetne egy 35 éves labdarúgóért.

Lehet, hogy a Chelsea valóban fontolgatja Ronaldo megszerzését, de mi inkább afelé hajlunk, hogy ez lehet a nyár legőrültebb átigazolási pletykája. És a piac még meg se nyitott.


Forrás: givemesport

Borítókép: Martin Rose/Getty Images

Sport365.hu - A Chelsea hét játékosától megválhat a nyáron

A Chelsea mindenkit meglepett, ugyanis lecsapott a Liverpool által körbeudvarolt Timo Wernerre. Ugyanakkor a csapatnál nem csak érkezők, hanem távozók is lesznek. Lássuk a lehetséges változásokat a kékek háza táján. A 24 éves német játékos szerződésében 55 millió eurós kivásárlási ár szerepel, viszont az opció csak június 15-ig érvényes, tehát addig kell megegyeznie a londoni együttesnek a játékossal.

Videók