A Cavani-gól, amit még Ibra is megtapsolt

Amikor a svéd nem tudott betelni a látvánnyal.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, Edinson Cavani szerződést hosszabbított a Manchester Uniteddel, így biztossá vált, hogy a következő szezonban is az Old Traffordon rúgja majd a bőrt. A fénykorát idéző játékos egyre többször villan meg, és ha így folytatja talán még láthatunk tőle olyan akciót, amitől a 2013-2014-es szezonban Zlatan Ibrahimovic is eldobta az agyát.

Sokan szkeptikusak voltak akkor amikor Cavani a Manchester Unitedhoz igazolt, az uruguayi azonban hamar bebizonyította, nincs miért aggódni. A játékos az utóbbi időben szinte régi önmagát idézi és egyre több olyan megmozdulása van, amely örömet okoz a szurkolóknak.
Bár Cavani most is számos lenyűgöző pillanatot produkál, pályafutása egyik leglátványosabb gólját kétségkívül a PSG színeiben szerezte, még a 2013-2014-es szezonban.

 

Az uruguayi a Bastia elleni találkozón gyakorlatilag hülyét csinált a védelemből, majd olyan pontosan célzott a kapuba, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Az akció végén akkori csapattársa, Zlatan Ibrahimovic hatalmas mosollyal és tapssal nyugtázta az esetet, szinte látszott rajta, hogy nem akar hinni a szemének.

Az ugyan a jövő zenéje, hogy ennyire látványos gólt sikerül-e még szereznie a játékosnak, az azonban biztos, sokan bíznak abban, hogy hasonló gólokkal örvendezteti majd meg a manchesteri rajongókat.

Így van ezzel Solskjaer is, aki a hosszabbítás kapcsán úgy vélekedett, Cavani energiát, hatalmat és vezetést adott a csapatnak.

„A személyisége sokat hoz egy ilyen csapatnak. Győztes mentalitással rendelkezik, és egyértelműen mindenhez így viszonyul, amit teszt."

„Edinson az utolsók között hagyja el a pályát, hivatástudatával pedig minden egyes nap példát mutat a feltörekvő fiatalok számára” – mondta a csapat vezetőedzője.

Forrás: givemesport.com

Borítókép: Jean Catuffe/Getty Images
 

Videók