A Bayern lecsapna a mellőzött tehetségre

Nem elégedett helyzetével a középpályás.


A Bayern München megtette harmadik, 30 millió fontos ajánlatát a Chelsea támadó középpályásáért, Callum Hudson-Odoi-ért a Sky Sport forrásai szerint.
 
Sky Sports megtudta, a 18 éves játékos, akinek kevesebb, mint 18 hónap van vissza a szerződéséből, visszautasította a hosszabbítást a Stamford Bridge-en, és kész a Bundesligába igazolni.
 
A Bayern legutóbbi ajánlatában Hudson-Odoi-ért szerepel több teljesítmény alapú bónusz is, egy komoly eladási záradékkal.
 
Chelsea képviseletében Marina Granovskaia korábban már elutasított két ajánlatot a Bayerntől, mivel a játékos értékét inkább 40 millió font környékére taksálják.
 
Hudson-Odoi, aki felnőtt pályafutását egy 3-0 a Newcastle ellen megnyert FA Kupa meccsen kezdte meg tavaly januárban, még mindig nem volt kezdő egyetlen Premier League meccsen sem a kékeknél. A karácsonyi Watford elleni mérkőzésen az első félidőben becserélték már, de nem fejezhette be az összecsapást, mivel Maurizio Sarri Emerson Palmierit küldte be a helyére a meccs zárószakaszában.
 

Hudson-Odoi kulcsszerepet játszott Anglia 2017-es U17-es vb-n aratott győzelmében. Mind a kilenc meccsen pályára lépett, és három gólt készített elő az 5-2-es spanyolok elleni döntőn, 

Videók