30 percet játszott a United, de elég volt a Reading ellen - videó!

A FA kupa 5. fordulójának hétfő esti összecsapásán a Reading látogatott az Old Traffordra.


Megszenvedett a győzelemért a Manchester United az FA kupa 5. fordulójában, a Reading elleni, hazai pályán játszott összecsapáson. Az Old Trafford közönsége meglehetősen unhatta a mérkőzés első egy óráját, amikor szinte semmi nem történt a pályán. Egyik csapat sem tudod igazán értékelhető akciót kidolgozni, a pihenő után sem sikerült a két gárdának érdemben összeszednie magát.

A 60. perc környékén kezdtek éledezni a Vörös Ördögök, a Reading játékosai képtelenek voltak a labdát az ellenfél térfeléig vinni, a hazaiak szinte egykapuztak. A 69. percben sikerült a próbálkozásokat gólra váltani: a 43. percben a sérült Jonas helyére beálló Nani találta meg a rést a remekül védő ausztál Federici kezei között. az első gól után három perccel Chicharito is feliratkozott a gólszerzők listájára, ezzel végre felszabadulttá vált a Manchester United játéka.

A 81. percben a vendégek jamaicai középpályása, McAnuff találata szerzett még némi izgalmat a végére: a Reading játéka is felélénkült, de nem sikerült újrajátszásra menteni a mérkőzést. A következő fordulóban a United a szerdai Chelsea-Middlesburgh összecsapás győztesét fogadja majd.

LABDARÚGÁS 
 FA kupa, 5. forduló:
Manchester United-Reading 0-0 (0-0)
Gólszerzők:
Nani (69.), Chicharito (72.) ill. McAnuff (81.)


 


 


 

Videók