Újabb falfestmény bizonyítja Klopp nagyságát Liverpoolban, de a szurkolók nem lelkesednek érte

Jürgen Klopp sugárzó, hófehér mosolya köszön vissza egy liverpooli ház falán, viszont ezúttal egy márka, a német Erdinger is helyet kapott a festményen.


A liverpooli Slater Streeten kapott helyet az új falfestmény, amely újfent Jürgen Klopp imádatát, megbecsülését és nagyratartását hivatott kifejezni a városban. Az új alkotás kedden készült el, John Culshaw volt a készítője, s ezúttal a hófehér fogakkal mosolygó edzőfenomén mellett az Erdinger német búzasör is helyet kapott, mintha csak egy reklámról lenne szó. Persze érthető, hiszen német emberről van szó, aki ráadásul 2019 óta a sörmárka nagykövete és egyik reklámarca is. A népszerű hirdetésben annyit mondd Klopp: „Állj! Soha ne fölözz le egy Erdingert!" Íme:

Jürgen Klopp januárban jelentette be, hogy a szezon végén távozik a Vörösöktől. 2016 óta irányítja a csapatot, amivel mindent megnyert már, ebben a szezonban eddig a Ligakupa elhódítása sikerült, de minden esélyük megvan a Premier League és az Európa-liga bezsebelésére ér. A hírek szerint az Erdinger is készül valamilyen meglepetéssel, amolyan búcsúfilmmel az 56 éves szakembernek az idény végére. Kloppnak egyébként nem ez az egyetlen falfestménye Liverpoolban, az Anfieldtől nem messze már korábban is készült egy és a város utcáin több kisebb is feltűnik, viszont a mostani nem minden szurkoló tetszését váltotta ki.

Többen azt nehezményezték, hogy miért kellett egy márkának is helyet kapnia rajta, elviszi a fókuszt és nem az edzőfenomén magasztalásáról szól, hanem sokkal inkább egy fizetett hirdetés kapott helyet a ház falán.

(Borítókép: Christopher Furlong/Getty Images)

Videók