Cristiano lehetséges átigazolásáról – „Ez nem lehetséges”

A portugál támadó egykori csapattársa, nem akarta elhinni, hogy a Manchester Citybe igazolhat Cristiano Ronaldo.


A 36 éves Cristiano Ronaldo ezen a nyáron szóba került a Manchester City csapatánál is, mielőtt végül a Unitedbe nem igazolt volna. Korábbi csapattársa, Fabio da Silva azonban nem akarta elhinni, hogy ez megtörténhet.

A Manchester City komoly érdeklődést mutatott Cristiano Ronaldo iránt, míg az akkori Juventus támadó végül Manchester piros oldalára tért vissza. A portugál világsztárt még az FC Barcelonával is szóba hozták.

Ám Fabio da Silva szerint, aki most a Nantes játékosa, Ronaldo soha nem igazolna a Manchester United vagy a Real Madrid riválisához.

„Nem tudtam elképzelni, hogy a Manchester Citybe igazol. Amikor elmondták, nem tudtam elhinni. Pedro, a csapattársam mondta, hogy Cristiano már majdnem a City játékosa. Mondtam, hogy ez nem lehetséges. Egy pillanatig sem akartam elhinni. Soha nem menne a Citybe. Figyelembe véve amit elért a Unitednél, nem lenne rá képes. Ugyanígy biztos vagyok abban is, hogy a Barcelonában sem játszana sosem. Bárhol is játszott, értékeli és megbecsüli azt, amit ott elért. Cristiano Ronaldo azokban a klubokban játszott, amiket akart, amiről álmodott. Manchester, a Real Madrid és a Juventus. Nem hagyna foltot a történelmében.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: TCR/Twitter

Videók